Bucură-te de mirosul hainelor tale preferate și spune adio mirosului neplăcut din dulapul tău

mujer-con-abrigo

Odată cu venirea vremii reci, vine și momentul să îți actualizezi garderoba. Jachetele, paltoanele și alte articole de îmbrăcăminte de exterior, rămase timp îndelungat în dulap, pot capta un miros neplăcut. Îndepărtarea acestui miros specific de pe haine este posibilă, însă este important să știi că există anumite articole vestimentare care, din cauza construcției lor, chiar dacă sunt depozitate curate, pot să acumuleze în timp un miros neplăcut.

 

Curățați mașina de spălat în profunzime în mod sustenabil

Înainte de a afla cum putem redobândi mirosul proaspăt al hainelor noastre, verifică dacă mașina ta de spălat emană un miros neplăcut. Dacă da sau doar ca măsură de precauție, curăță temeinic mașina de spălat. Poți să faci o spălare fără haine sau să folosești un detergent special în acest scop sau o bandă Natulim cu parfumul tău preferat (fie el natural, floral sau de lavandă) pentru o spălare ecologică la mașină.

 

Soluții naturale pentru înlăturarea mirosului neplăcut de pe paltoane, jachete...

Articolele de îmbrăcăminte precum paltoanele și jachetele, care emană un miros specific închis datorită caracteristicilor lor, nu pot fi mereu spălate în mașina de spălat. De obicei, acestea sunt curățate la curățătorie pentru a elimina mirosul neplăcut acumulat. Cu toate acestea, pentru a fi mai eficienți energetic, există și alte modalități de a scăpa de acest miros, iar noi vă spunem cum:

  • Aer proaspat

Puneți hainele la aerisit. Dacă aveți o grădină, o terasă sau un balcon departe de poluare, cu atât mai bine. Aerul proaspăt și uscat este unul dintre cele mai bune ingrediente pentru a redobândi mirosul proaspăt al hainelor tale.

  • Oțet și abur

Pentru a folosi această metodă, aveți nevoie de o găleată cu apă fierbinte și un pahar de 100 ml de oțet. Luați un duș fierbinte, care produce abur, și închideți ușa băii. Atârnați cămașa de un cuier în apropierea dușului. Sub haina de îmbrăcăminte, așezați o găleată plină cu apă fierbinte și oțetul diluat.

Aburul va pătrunde în haina ta exterioară și va ajuta la eliminarea mirosului neplăcut.

  • Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un agent eficient pentru curățarea chimică.

Pentru a folosi bicarbonatul de sodiu în acest scop, presărați-l acolo unde este concentrat mirosul neplăcut.

Cantitatea de bicarbonat de sodiu necesară va depinde de tipul de îmbrăcăminte. Lăsați-l să acționeze timp de o oră. În acest interval, bicarbonatul de sodiu poate absorbi mirosurile, umiditatea și bacteriile.

 

Accentuează aroma plăcută a hainelor tale cu parfumul preferat Natulim

Odată ce îmbrăcămintea ta exterioară își recapătă mirosul bun și dulapul sau dressingul tău este, de asemenea, curat și aerisit, iar hainele tale trebuie să meargă la mașina de spălat, folosește detergentul Natulim, alegându-ți parfumul preferat, și amplifică aroma adăugând un pahar mic de oțet alb în compartimentul pentru detergent. Veți observa că mirosul este intensificat, iar acest lucru va contribui la menținerea prospețimii dulapului tău, amintindu-ți de parfumul preferat Natulim.

ropa-en-el-armario

 

Înapoi la blog